ARIS JABOLKO d.o.o., Bognarjeva pot 44, PE Saveljska cesta 61, Ljubljana, GSM: 040 397 527
www.aris-jabolko.si
info@aris-jabolko.si
O podjetjuhttp://www.aris-jabolko.simailto:info@aris-jabolko.simailto:info@aris-jabolko.siO_podjetju.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3
Serija Townus
Nova serija zvočnikov Townus je brezčasno elegantna, vitka ter pritegne pozornost s sodobnim dizajnom in visokokakovostnimi materiali. Zaobljeni robovi ohišja, združeni z visokokakovostnimi tehničnimi komponentami, ter veliko število modelov za stereo in za domači kino naredijo nove zvočnike Townus privlačne in prilagodljive za vsako vrsto glasbe. Žlahtni furnir iz pravega lesa oreha s popolno površinsko obdelavo in brezhibno lakirano ohišje v svileno-mat beli ali visokosijajni črni poudarjata vrhunsko kakovost nove serije zvočnikov Townus.

Podrobneje na Canton HiFi >>HiFi.htmlshapeimage_3_link_0
CANTON  je predstavil novo TOWNUS serijo zvočnikov
Canton Smart Reference 5 K - Active Wireless High-End zvočnik
S Smart Reference 5 K je Smart serija razširjena z vrhunskim zvočnikom v absolutni popolnosti. Brezžična različica iz vodilne Reference serije ponuja neverjeten zvočni spekter in je idealna za visokokakovostno stereo predvajanje glasbe. Poleg uporabe v stereo nastavitvah je mogoče sistem brezžično razširiti z dodatnimi zvočniki iz serije Smart. Z zmogljivimi vgrajenimi večkanalnimi ojačevalniki moči je mogoče sistem razširiti tudi na brezžični, popolnoma aktiven sistem domačega kina.

Smart Reference 5 K je edini zvočnik, ki ga je nemška revija AUDIO uvrstila v Referenčni razred in ima ceno pod 10.000 EUR za par (priporočena prodajna cena 8.200 €, za naše redne stranke dodatni popusti) (Sistemska moč: 600 vatov na zvočnik, omogoča povezavo preko: analogni vhod (chinch), Bluetooth® 3.0 (apt-X® dekodiranje za prenos v kakovosti CD-ja), digitalni vhod (koaksialni), digitalni vhod (optični), USB-vhod s tehnologijo XMOS® in XLR (balansiran)
zanima me predstavitev SMART REFERENCE 5K serije

Podrobneje na Canton Reference >> mailto:info@aris-jabolko.si?subject=predstavitev%20SMART%20REFERENCE%205KReference.htmlshapeimage_6_link_0shapeimage_6_link_1
GLE serija - GLE 100 timski igralec

Zmogljiv 3-sistemski samostoječi zvočnik GLE 100 je mogoče razširiti z drugimi modeli iz serije GLE, da ustvarite močan, zmogljiv večkanalni sistem domačega kina. Na primer, lahko uporabite naš GLE 100 kot glavni zvočnik, združite ujemajoči se GLE 50 center in GLE 30 kot prostorski zvočnik. Aktivni bas del prevzame popolnoma usklajen nizkotonec POWER SUB 12, ki zagotavlja močan bas v domačem kinu. Glede na vaše želje in zahteve lahko sestavite tudi svoje osebne sanje o večkanalnem domačem kinu iz velikega portfelja GLE in doživite vrhunsko filmsko zabavo v svojih štirih stenah. Povežite svoje zvočnike z našo pametno elektronsko komponento Canton Smart Amp 5.1 in zaživite v brezžičnem svetu pretakanja glasbe. Smart Amp 5.1 z lahkoto nadomesti klasični AV sprejemnik in ponuja neprimerljivo raznolikost kombinacij in povezav – z najboljšim zvokom in minimalnimi dimenzijami. 

Podrobneje na Canton HiFi >>HiFi.htmlshapeimage_7_link_0
Canton GLE - KINO serija
Smart Amp 5.1 - SMART serija
Nadzorni center za domačega gledališkega zvoka in slike

Smart AMP 5.1 zahvaljujoč štirim priključkom HDMI z EARC in HDCP2.2 in podporo večkanalnim zvočnim formatom, kot Dolby Atmos®, DTS HD in video format HDR (visoko dinamično območje). Na zaslonu televizorja vam omogoča, da enostavno nastavite sistem in popolnoma nastavite na vaše zvočne nastavitve. Tako SmartAmp 5.1 deluje poleg povezave kot stereo ali AV ojačevalnik za neposredno povezavo s televizorjem tudi kot vhod za različne dodatke: CD in Blu-ray predvajalnika. Prosto nastavljivi vhodi in izhodi zagotavljajo prilagodljive možnosti povezave za vaše zvočnike ali igralce. 

Podrobneje na Canton SMART >>Smart.htmlshapeimage_10_link_0
Atelier serija - PRO House
Elegantna namestitev v Onwall
Zahvaljujoč ravni zasnovi z manj kot 10 cm globine, lahko zvočniki serije Atelier popolnoma in brezhibno visijo na steni. Montaža je še posebej preprosta s stenskim nosilecem, ki je integriran v ohišju.
Diskretna instalacija
Če želite, da se prilega najnovejšim stanovanjskim trendom in bolj diskretno, se lahko zvočniki s priloženim vgrajenim kompletom enostavno vključijo v steno. Zvočniki do po vgradnji samo 2 cm iz stene.
Smart Soundbar 10
Multiroom SoundBar z Dolby Atmos
Zvok iz vseh smeri. 3D prostorski zvok kot v resnici.

Smart Soundbar 10 zagotavlja kot All-in-One aktivni zvočniki s prostorskim zvokom Dolby Atmos® z vseh strani, ki spremeni vašo dnevno sobo v kino sobo. Občutite zaradi vgrajenih zvočnik Dolby Atmos® zvok z vseh strani in bodite na sredini akcije - brez dodatnih zvočnikov ali kablov. Zahvaljujoč povezavam HDMI z EARC in HDCP2.2, bo vaša ostra TV slika, ki ji je dodan večkanalni zvok še dodatno zaživela. Kot večkanalni zvočni ojačevalec Smart Soundbar 10 podpira, DOLBY ATMOS®, DTS HD in video format HDR (High Dynamic Range). Prikaz na zaslonu televizorja vam omogoča, da enostavno nastavite Smart Soundbar 10 in popolnoma nastavite posamezne nastavitve zvoka kadarkoli.

Podrobneje na Canton SMART >>Smart.htmlshapeimage_15_link_0
POVEZAVA NA CANTON.DEhttp://www.canton.de/enhttps://www.canton.de/enshapeimage_16_link_0
ReferenceKReference.htmlshapeimage_17_link_0
HIFIHiFi.htmlshapeimage_18_link_0
KINOKino.htmlshapeimage_19_link_0
SMARTSmart.htmlshapeimage_20_link_0
PRO HousePRO-House.htmlshapeimage_21_link_0
Vrhunski zvočniki za izjemne zvočne izkušnje

Popolna simbioza, ki razvaja ušesa in oči: hi-fi zvočniki nove serije Vento združujejo visokokakovostne komponente v skladen celoten koncept, ki navdušuje zvočno in vizualno. Novo razviti modeli zvočnikov prepričajo s svojo obliko s ​​subtilno ukrivljenimi stranskimi stenami. Serija Vento prvič uporablja membrane iz titanovega grafita v srednjem in nizkofrekvenčnem območju. Nove mat svetleče membranske površine dajejo zvočnikom Vento plemenit videz, hkrati pa zagotavljajo dinamičen zvok in poudarjajo eleganco te vrhunske serije zvočnikov.  

Podrobneje na Canton HiFi >>HiFi.htmlshapeimage_22_link_0
NOVA VENTO 2021 SERIJA