ARIS JABOLKO d.o.o.

PE Saveljska cesta 61,
1000 Ljubljana, Slovenija

telefon: +386 40 397 527
faks: +386 1 561 5005
e-pošta: info@aris-jabolko.si

TRR pri SKB d.d.: 03100-1000021406
Identifikacijska št. za DDV: SI62386662
sedež podjetja: Bognarjeva pot 44, 1210 Ljubljana-Šentvid, Slovenija

Aris Jabolko d.o.o. zastopa in neposredno sodeluje s sledečimi partnerji:
Apple, Canton, Barco, Just Normlicht, Blackmagic Design, in-akustik, Eizo, north star design, Color-Solutions, Xante, Extensis

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!
Če želite pošiljko vrniti na naše stroške se morate o tem predhodno dogovoriti preko info@aris-jabolko.si. V skladu s tem dogovorom bomo na vaš naslov poslali poštarja, ki bo prevzel pošiljko. Pozor: Drugačen način vračila na naše stroške ni možen

Obvestilo o delovanju ARIS Jabolko d.o.o. med epidemijo koronavirusa

Spoštovani poslovni partnerji in stranke,


Zaradi dinamičnega razvoja v zvezi z koronavirusom (SARS-CoV-2) je ARIS JABOLKO iz previdnosti prešel na „preventivni način“ in zato od 12.3.2020 dalje ni mogoč osebni obisk glede nabave ali servisa opreme in velja do preklica.

Cenjene stranke in poslovne partnerje prosimo, da naročila, povpraševanja in ostale informacije posredujejo prek e-pošte: info@aris-jabolko.si ali prek telefona 040 397 527.

Glede tekočih projektov se s strankami dogovarjam sproti glede na vrsto zahteve.

Osebni prevzem ali predaja blaga je mogoča izključno po vnaprejšnem dogovoru na telefonski številki 040 397 527 ali prek info@aris-jabolko.si.

Dogovori se za datum in uro prevzema/predaje, ki se opravi na prostem brez kontaktov in z upoštevano razdaljo 3 metrov. (stranka pusti opremo ali pa prevzame le-to pred objektom brez predaje dokumentov o prevzemu ali informacij o težavah z opremo). Ob osebnem prevzemu ni mogoča nobena vrsta komunikacije!

Nenaročenih ali vnaprej nedogovorjenih pošiljk ne bomo prevzeli!

Cilj je, da kupcem in dobaviteljem čim dlje zagotavljamo nemoten delovni proces. Prosimo vas, da upoštevate priporočila NIJZ in s tem pripomorete k zajezitvi virusa.

Če bo zaradi poteka epidemije potrebno spremeniti način poslovanja, vas bomo o tem obvestili.


Vse dobro in ostanite zdravi,

Brane Rajh
ARiS Jabolko d.o.o.

 

Kako do nas?

Kako do nas?